Investeer in een kind van Ser’i Domi!

Al gesponsord!

Nog nodig!

Investeer in een kind! Nos ta Konektá (NTK) is een project waarbij in achterstandwijken toegang tot het Internet aan jongeren wordt aangeboden. Voorwaarde om van het Internet en het bijbehorende digitale apparaat (latop of tablet) gebruik te kunnen maken is het deelnemen aan lessen over computer- en internetgebruik, mediawijsheid en het omgaan met informatie (verzamelen, verwerken, presenteren).

Dit is de derde ‘versie’ van het project: NTK 3.0. Het eerste project bereikte 10 jongeren in Rif (Otrobanda), het tweede project 30 jongeren in de wijken Nieuw Nederland, Ser’i Domi en Souax. In het derde project doen bijna 60 jongeren mee in de leeftijd van 6-17 jaar in de wijk Ser’i Domi (Otrobanda).

Een deel van het geld voor dit project komt van fondsen, zoals Stichting Johannes Don Bosco. Maar we hebben uw hulp nodig om alle kinderen een plaats te geven.

Samenwerkende Fondsen, Tom’s Planner, Active Chance, De Centrale Bank voor Curaçao en Sint Maarten en Stichting Johannes Bosco hebben al 53 projectplaatsen gedoneerd. Individuele sponsors hebben de 54ste plaats gedoneerd. We zoeken nog sponsoring voor 6 projectplaatsen. 6 kinderen die zelf geen toegang tot de digitale wereld hebben, kunnen met uw hulp zich ontwikkelen tot burgers van de 21e eeuw.

Kunnen we op u rekenen? Als u een projectplaats of een gedeelte van een projectplaats wilt sponsoren, neem dan contact op met Ace Suares (ace@suares.com, +5999 678 00 60) of met dhr. Bentley Leonora (voorzitter van Fundashon Kòrsou Habrí), of stort uw bijdrage op

Rekeningnummer 313.054.01 van Banco di Caribe,

t.n.v. Fundashon Kòrsou Habrí, Bajonetstraat 18-5,

o.v.v. Nos Ta Konektá

 

Wilt u meer weten over het projectplan en de begroting, klik dan hier.

 

Voor Naf 4000,- per kind

 • Een jaar lang een laptop
 • Toegang tot WIFI (ook thuis)
 • Elke 2 weken les en begeleiding
 • Excursies
 • Opvoedingsondersteuning voor de ouders
 • Les in mediawijsheid voor de ouders
 • Bevorderen sociale cohesie in de wijk
Ja, wij sponsoren graag een deelnameplaats.

  Ja, wij willen graag een deelnameplaats sponsoren t.w.v. Naf. 4000.

  Wij willen graag dat jullie eerst contact met ons opnemen.

  Gesponsord door donaties

  Gesponsord door subsidies: 53

  Alle beetjes helpen!

  U kunt ook een bedrag naar keuze sponsoren!

  Als individu of bedrijf kunt u ook een bijdrage leveren in de vorm van een bedrag naar keuze. Deze kleinere bedragen tellen wij hier samen op, totdat een volledige deelnameplaats is bereikt.

  %

  Binnen voor één projectplaats!

  Ja, ik help graag mee!

   Ja, ik wil graag een bijdrage geven. van

   Ik heb het geld al overgemaakt.Ik zal het geld overmaken.Ik wil graag dat jullie eerst contact met mij opnemen.

   Sponsor ons!

   Sponsors

   Donaties

   0 – 199

   Van der Kaa, Staarman(2x), Berends, Van Klinken, Segers, Windster, Rijna, Da Costa Gomez, Van Lieshout, Smeets, Curiel-Pieternelle,  Groothuis, Verputten, Lobo, Silonero, Hendriks, Brightminds, 3C Coaching & Consult, Fleijsman, Do Rego, Dijkhoff, De Witt Hamer, Van Der Kooij, Mulders, Ayoubi-Da Costa Gomez, Sun Reef, Sillé=Rosheuvel, Verboom-Fairbairn

   200-399

   Van de Kooij, Van Harrevelt, Hilgers, Snetselaar, Chicas, Sincere ICT Solutions, Alberto, de Kleijn

   400-999

   Hart

   1000-1999

   Mezas

   What changed their life?

   Nos ta konektá!

   In het programma ‘Mainta’!