Let my take a selfie! Het onderwerp van alweer de 4de les van ‘Nos ta Konektá’. Een wetenschappelijke verklaring heb ik niet, maar mensen en vooral jongeren maken graag foto’s van zichzelf. In deze les hebben we deze intresse, gecombineerd met het maken van een korte film!

We begonnen deze les met de tweede helft van de presentaties. De jongeren hadden 2 lessen terug, de opdracht gekregen, om thuis een vaardigheid via YouTube te leren en deze te presenteren aan de groep. In deze les werd ons een zelfgeschreven rap, eigen gemaakte lipgloss, verschillende haarstijlen en een Cola light explosie gepresenteerd. 

In het tweede deel van de les hebben we gewerkt aan een ‘Selfie-Movie’ met het programma Stupeflix. Deze filmpjes zijn na de volgende les op de website te bekijken!

IMG_2190DSC01633DSC01639IMG_2188