Het bestuur van Stichting Curaçao Open

Dhr. Bentley Leonora

Voorzitter

Dhr. Leonora heeft 35 jaar ervaring in het onderwijs als schoolhoofd van de openbare Prins Bernhard school. Hij transformeerde ‘zijn’ school tot een digitale school door fondsen te werven buiten het budget van de openbare scholen. In 2016 ging hij met pensioen en werd voorzitter van Stichting Curaçao Open. Hij werkt mee aan projecten zoals ‘Nos Ta Konektá’ en ‘Luna di STIMA’.

Email: voorzitter@opencuracao.com

Mevr. Rosette Balentina

Secretaris

Mevrouw Balentina is directeur van de openbare Schotborgh school. Ze heeft 15 jaar ervaring in het onderwijs. Ze studeert daarnaast onderwijskunde aan de Inter-Continental University of the Caribbean (ICUC). Als secretaris begeleidt ze projecten zoals ‘Nos Ta Konektá’. Ze is lid van de vakgroep onderwijs van de Nationale Commissie voor UNESCO Curaçao en lid van de Quota Club Curaçao.

Email: secretaris@opencuracao.com

Dhr. IJede van der Kooij

Penningmeester

Dhr. Van der Kooij is financieel expert en is verantwoordelijk voor de financiën van de Stichting. Hij werkte als Financial Controller (FC) en/of Chief Financial Officer (CFO) van onder andere het Avila Hotel en van het Blue Bay Resort. Als penningmeester bewaakt hij het budget van projecten zoals ‘Nos Ta Konektá’.

Email: penningmeester@opencuracao.com

Kom in contact

‘Nos ta Konektá’ is een project van Stichting Open Curacao, uitgevoerd door Suares & Co. NV.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Ace Suares

Suares & Co. NV
Bajonetstraat 18-5
Otrobanda, Curaçao

+5999 6780060

ace@suares.com