Afgelopen dinsdag ging de jongeren met elkaar de strijd aan, in een speciale ‘Game-Show’ les. Met het maken van een eigen design, een typewedstrijd en een quiz, lieten de jongeren zien wat ze allemaal geleerd hebben in de eerste blok van ‘Nos ta Konektá’. De design werden beoordeeld op; ‘Esthetiek, creativiteit en techniek’ en konden punten verdienen op elk van deze onderdelen. Het was leuk om te zien dat de jongeren gemiddeld ongeveer even punten hadden, maar dat de een hoog scoorde op creativiteit en de andere weer op techniek.

Tijdens het laatste onderdeel van deze les, de ‘Game-Show Quiz’, liepen de spanningen zeer hoog op. De jongeren waren bloed fanatiek en er werd flink door de ruimte geroepe
n. De jongeren wilden de quiz zelfs 2x doen. Uiteindelijk, kan er maar 1 de winnaar zijn. Danny, gefeliciteerd!

IMG_3219IMG_3218