Afgelopen les, stond in het teken van de webpagina’s van de jongeren. De jongeren begonnen in tweetallen en vertelde elkaar waar ze goed in zijn. Vervolgens kreeg iedereen een A4tje op zijn rug geplakt en schreven we complimenten voor elkaar. Aan alle glimlachen kon ik zien dat je jongeren het heerlijk vonden om in een positief daglicht gezet te worden. Daarna kregen de jongeren de opdracht om 5 foto’s of plaatjes te zoeken, van dingen die voor hen belangrijk zijn. De inspiratie hiervoor, haalde ze van hun complimentenblad. De tweede opdracht was het zoeken/maken naar 5 foto’s van jezelf en eventueel een quote. Met deze 11 plaatjes en foto’s gingen de jongeren aan de slag om een collage te maken voor op hun eigen pagina.

webpageIn het tweede deel van de les werkten de jongeren verder aan hun webpage, gemaakt in Google Docs. Wil jij ook weten hoe dit moet? Kijk even op: Workshop website Kuki+ko

We eindigen de les weer met een hoop bombarie. De jongeren mocht in het kader van de kerstvakantie zelf quiz vragen bedenken om met zijn allen te spelen. Onze Quiz koningin heeft wederom gewonnen, ook al kwam er anderen ditmaal wel zeer dichtbij. Het zit erop voor dit jaar, namens Nos ta Konektá een fijn jaareinde gewenst!