Deze les van ‘Nos ta Konektá’ heette ‘Mundu’ (de wereld). Met de eduactie app ‘Blendspace’ gingen de jongeren zelf aan de slag met het bekijken van filmpjes en het opzoeken van informatie en afbeeldingen, over een land naar keuze. De groei van de jongeren in afgelopen tijd kwam in deze les sterk naar voren, bijna alle jongeren waren instaat een uur zelfstandig te werken! In het tweede deel van de les, kregen de jongeren de opdracht om zich kort voor te bereiden, om vervolgens hun eigen webpagina aan de groep te presenteren. Niet alle jongeren houden van presenteren, maar sommige maakten er een heuse komedie van. 

Tijdens de feestdagen hebben we helaas afscheid genomen van Coretta. Deze pittige dame van 18 heeft werk gevonden en kon daardoor niet langer deelnemen aan het programma. Wel hebben we gisteren in de les, ‘Neager’ mogen verwelkomen. Neager is 11 jaar en daarmee de jongste van de groep. Door zijn mondigheid en intelligentie zijn we zeer benieuwd hoe deze jongeman zich zal gaan ontwikkelen. Onderstaand een portret van Neager.

IMG_3882IMG_3885 IMG_3867IMG_3886