Deze les van ‘Nos ta Konektą’ werden we bezocht door: fotograaf ‘Niko da Costa Gomez’. Niko blijft tot en met 24 februari bij ons, om de jongeren workshops te geven over: ‘de camera’, ‘compositie’ en ‘foto’s bewerken’. Tijdens deze eerste les, hebben de jongeren 3 basis begrippen van fotografie geleerd en wat deze te van invloed hebben op het beeld wat je uiteindelijk krijgt. Deze begrippen waren: ‘iso’, ‘shutter speed’ en ‘aperture’.

DSC08750

De jongeren waren zeer enthousiast, doordat onze gastdocent goed wist hoe op de jongeren in te spelen. Op zijn minst 4 jongens vertelde nu later ook fotograaf te willen worden. Een van de jongeren kwam met het idee om de ‘fotoshoot’ les, op het strand te doen. We vonden dit erg leuk, dus volgende les voor u : mooie strand foto’s, door onze jongeren.

DSC08742 DSC08743DSC08752DSC08756