IMG_5245In deze les van ‘Nos ta Konektá’ zijn de jongeren enthousiast aan de slag gegaan met het maken van presentaties. Dit hebben we gedaan met de cloud-based presentatiesoftware ‘Prezi’ , afbeeldingen van Google en een land naar keuze. 

We begonnen klassikaal met workshop over het programma, zodat de jongeren vervolgens zelfstandig aan de slag konden. Neager heeft mij deze les zeer positief verrast! Hij was instinctief dingen aan het proberen, waardoor hij bijna zonder instructie de presentatie in elkaar gezet heeft. Na anderhalf uur hadden alle jongeren een korte Prezi af en kon het presenteren beginnen!

Tijdens de presentaties werd wederom de vooruitgang van de jongeren zichtbaar. Sinds hun eerste presentatie is de houding zelfverzekerder, praten ze duidelijker en kunnen sommige zelfs al improviseren. Wat zeggen we aan het eind van een presentatie? “Esaki tabata mi presentashon, tin pregunta?”

 IMG_5241 IMG_5245 IMG_5249 IMG_5250