Met het onderdeel Do It Yourself – Youtube willen wij de jongeren bewuster maken van het feit dat YouTube voor veel meer gebruikt kan worden dan alleen maar voor filmpjes en muziek. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je van dat oude saai tshirt iets leuks kan maken of hoe je zelf een hoverboard kan maken, zoek naar een instructie video op YouTube en Do it Yourself! 

Na flink brainstormen, zijn de jongeren op zoek gegaan naar een DIY project op YouTube. Eerst de meest volledig en duidelijke video instructie uitzoeken, vervolgens de instructies en benodigdheden in een google doc uittypen en thuis mee aan de slag!

En dit is het resultaat! 

Tisana maakte een mooie papieren mandje, Siegcella een lekker ruikende lippen balsem voor zachte lippen, Naishantely ging voor een handige notitieboekje, Sheila pimpte haar nagels op met designs en Jursey maakte een mooie zonnebloem spiegel voor in zijn woonkamer. En ja hoor..dit hebben ze allemaal zelf gedaan! 

 

IMG-20161121-WA0024