Iedereen heeft een voorstelling van zijn of haar droomhuis. En zó ook onze jongeren in het project. Met het programma Floorplanner kan je op een hele makkelijke manier een  goed uitziende en interactieve plattegrond creëren . Floorplanner heeft de juiste tools om in een paar klikken een droomhuis in te richten. 

 
Al gauw ze doorhadden hoe het programma werkte, ontstonden er op de lege plattegrond; slaapkamers, badkamers, auto’s, zwembaden , fitnessruimtes en noem maar op. Floorplanner geeft de jongeren een kans, om hun huis helemaal naar te maken en in te richten. Uit de wijk Souax is er een jongen die later heel graag architect wilt worden. Met het programma Floorplanner heeft hij alvast kunnen beproeven ‘ how its like to be an architect’ . Ook de andere jongeren hebben zich helemaal uitgeleefd met het programma.