Donderdag 15 november- De jongeren die nog hun laptopstickers af moeten maken gaan nog even mee aan de slag op www.postermywall.com. Diegene die al klaar zijn, beginnen alvast aan de volgende opdracht.

Op YouTube moeten de jongeren op zoek gaan naar Do It Yourself video’s. Deze video’s zijn bedoeld om jongeren te motiveren dingen zelf te doen/maken aan de hand van een aantal instructies. De jongeren gaan ieder zelfstandig op zoek naar een DIY video die zij zelf zouden willen doen/maken. Juf Marly leert ze de instructies uit te typen in google doc en vervolgens op te slaan op gun google drive.

In de laatste onderdeel van de les, gaan de jongeren op reis over de wereld. Niet in het echt natuurlijk, maar virtueel. Eerst bezoeken de kinderen wat bekende plekken over de wereld met Google Earth. Daarna gaan ze aan de slag met een Virtual Reality (VR) expeditie en maken hierbij gebruik van een mobiele telefoon en een cardboard VR.