Maandag 19 november – Aan het begin van de les, controleert meester Francis of de bekers en het ei in orde zijn. Uit deze groep waren alle kinderen voor de test geslaagd en mogen ze snel hun nieuwe laptops uitpakken.

Deze moesten nog aangesloten worden op het wifi netwerk en de Google accounts moesten ook geactiveerd worden. Al met een al een proces die wat tijd in beslag zou nemen. Daarom gaat de meester in de tussentijd, klassikaal op het grote scherm een aantal oefeningen met de kinderen doen.

Op de website van Juf Milou, maken ze een aantal redactie sommen. Om de beurt gaven de leerlingen antwoord op een vraag en/of som. Daarna laat de meester een aantal indrukwekkende video’s zien die te vinden zijn op YouTube. Waaronder eentje van een man die de grootste parachute sprong heeft uitgevoerd vanaf een capsule. Hiermee wilde meester Francis de kinderen laten zien dat er veel meer te vinden is op YouTube dan alleen maar muziek video’s.