In de periode van de 18 februari tot en met 28 februari kwamen verschillende onderwerpen aan bod zoals floorplanner. Dit is een online programma waarmee de deelnemers digitale plattegronden van woningen kunnen maken. Tijdens de les van floorplanner laten de deelnemers uit groep C1 hun fantasie de vrije loop en ontwerpen zij hun droomhuizen. De deelnemers uit groep C2 stonden stil bij de betrouwbaarheid van internet. Via de website van online-masters werkten ze aan de module ‘Raar, maar waar?’ De kinderen uit groepen A1 en B1 moesten tijdens hun les om de beurt bij juf Ansje zitten voor een 1 op 1 type sessie. Dit heeft de juf gedaan om de vordering per kind te beoordelen en eventuele tips te geven. Ook kregen de kinderen uit deze twee groepen de basisbeginselen van fotografie. Dit werd door Media School Curaçao uitgevoerd.