De kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar krijgen elke maandag les van juf Ansje. Uit het project van afgelopen jaar is gebleken dat deze groep meer lesuren nodig heeft om zich op taal en rekengebied te kunnen ontwikkelen. In de periode van september tot en met december heeft juf Ansje voor een vaste indeling gezorgd voor in de lessen; 1. woordenschat, 2. lied en kleurplaat, 3. herhaling / overhoring 4. klanken aanbieden met letters. Op speelse wijze wordt er hard gewerkt aan de herkenning van letters, het verbeteren van het lezen, rekenen, sneller en beter typen en nog veel meer.

In dit blokken hebben wij de volgende websites en apps gebruikt;

YouTube ( voor liedjes als ABC, Tellen tot…)

Languageguide.org

Abcya.com

Digipuzzle.net

Arcademics.com

Juf Jannie apps

Oefenweb.nl