Soms kan het even heerlijk zijn om met je favoriete nummer op de radio mee te zingen, maar het is ook erg leuk om thuis karaoke te doen!

In les 6 ging groep B (9-12jaar) zelf een karaoke maken in Google slides. Eerst moeten ze op Youtube een lied uitkiezen en downloaden als mp3. Daarna de lyrics zoeken op het internet. Wanneer ze alles klaar hebben gaan ze aan de slag met maken van de karaoke in google slides.

Lijkt het jou ook leuk om te doen? Volg dan deze instructies!

Vanaf januari hebben de jongeren uit groep C, naast 1 Nos Ta Konekta les ook 1 geplande workshop. Van te voren worden er voorbereidingen getroffen over de organisatie/onderwerp in de vorm van een Kahoot, video, prezi presentatie etc.

Dit keer moest de groep ter voorbereiding op de GreenKidz workshop informatie zoeken over de organisatie en hun projecten. De groep werd in 3 verdeeld, en elk groepje moest 10 vragen maken. Op de website van GreenKidz konden ze genoeg informatie vinden. De vragen werden tot een Kahoot getransformeerd. En dan…quizzen maar!!

Wil je ook het GreenKidz Kahoot spelen? Klik dan hier.