De kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar krijgen elke maandag les van juf Ansje. Uit het project van afgelopen jaar is gebleken dat deze groep meer lesuren nodig heeft om zich op taal en rekengebied te kunnen ontwikkelen. Juf Ansje zorgt altijd voor een vaste indeling in de lessen; 1. woordenschat, 2. lied en kleurplaat, 3. herhaling / overhoring 4. klanken aanbieden met letters.

Vanaf januari heeft ze het onderdeel spelling eraan toegevoegd. Voor alle kinderen in de groep heeft de juf accounts aangemaakt op spellingoefenen.nl. Door persoonlijk accounts aan te maken, kan de juf de vorderingen beter in de gaten houden. De kinderen oefenen zowel thuis als in de les.

Naast spellingoefenen.nl is onze lijst van educatieve websites en apps uitgebreid met de app; Logopedie App 1. Deze app is te vinden in de Google playstore. Deze app bevat 26 klanken van de Nederlandse taal en is verdeeld in clusters. De afgelopen 3 maanden zijn de kinderen uit groep A, bezig geweest met A clusters (A, AA, AU/OU). Daarnaast doen de kinderen ook verschillende programmeer spelletjes via de website van code.org. Hiermee leren ze o.a. logisch en probleemoplossend denken.