Ser’ i Domi was in 2016/2017 een van de wijken in het tweede project van Nos Ta Konektá. Toen deden er 10 jongeren mee in het project.

Omdat de wijk niet over een buurtcentrum beschikte werden de lessen in parke Tio Celsio gehouden. Het park werd 23 jaar geleden opgericht door wijlen Celsio Jamanika, die voor de buurt een plek creeerde waar kinderen en buurtbewoners konden relaxen, feestjes konden geven en van het uitzicht konden genieten.

Helaas is het park na zijn overlijden door allerlei omstandigheden in verval geraakt. Hierdoor konden we het vervolg project van Nos Ta Konektá niet in het park houden en heeft Fundashon Kòrsou Habrí een kantoorcontainer weten te kopen met behulp van vele sponsors. Deze doet dienst als lesruimte voor het project.

Maar wij wilden meer dan alleen een maar een lesruimte. We wilden weer leven in het park blazen en er een gezellige en veilig plek van maken. Daarom heeft de stichting besloten zich in te schrijven CURA DOET! 2020 met als doel; Parke Tio Celsio Opknappen!

Fundashon Kòrsou Habrí, Nos Ta Konektá, Cura DOET! en personeel van MCB slaat samen met andere vrijwilligers de handen ineen en knapt in 1 ochtend Parke Tio Selcio in Ser’i Domi op!