Onze allerlaatste vakantieplan week 27 juli t/m 31 juli beginnen we met een creatieve en productieve dag. Met de app genaamd ‘TOONTASTIC 3D’ konden de kinderen hun eigen ‘animated movie’ maken.

Onze allerlaatste proefjesdag ging over zinken en drijven. De kinderen kregen een bak met daarin verschillende voorwerpen (plastic fles, knijpers, magneet etc.) De kinderen werden uitgedaagd om voorwerpen die drijven te laten zinken, en voorwerpen die zinken te laten drijven!

Tijdens de sport en speldag hielden een estafette race, deden we aan touwspringen en hoelahoep dansen. Trefballen, Rupsje nooit genoeg met gekleurde ballonnen en de t-shirt race waren ook van de partij. En enkele kinderen deden met behulp van een instructievideo van YouTube aan ‘strechtes for the inflexible’.

Waterballonnen, water spelletjes, water estafette…’all sorts of watery fun’!
Tussen alle fun door wat gegeten en gedronken en aan het eind van de ochtend, heerlijke smaken LI ijsjes gehaald bij de oma van Redanjah.

Onze allerlaatste vakantiebijeenkomst werd afgesloten met een happy ochtend. Lekker veel eten en drinken, filmpjes kijken, dansen en internetten.
Vooral de allerlaatste is voor de kinderen erg fijn omdat de meesten thuis geen toegang hebben tot het internet.